lördag 1 maj 2010

Vart tog tiden vägen?

Idag när jag skulle röja lite i tvättstugen ramlade den här lilla mössan ner från en klädhög och plötsligt fick jag en massa härliga minnen fyllda av förväntan, längtan, kärlek, dofter och det enorma glädjeruset som välvde igenom mig som nybliven mamma. Nu har det gått 15 år och i morgon ska hon konfirmeras, min lilla, lilla flicka. Vart tog tiden vägen?? Nu är man plötsligt tonårsmamma med allt vad det innebär. Den lilla mössan stickade jag när jag gick i väntans tider. Hon var så underbar i sin mössa i regnbågsgarn. (mönstret kan fortfarande köpas på hemslöjden och det ingår även tröja och sockor)
Den här lilla gröna mössan stickade mormor med tillhörande kofta och en liten byxdress i grön velour med röda rosor. Min lilla bebis, hon var sååå fin!

I morgon är det dags för konfirmation och hon ska ha den här ljuvliga klänningen på sig. Jag hoppas hon får en riktigt härlig dag!


Hela dagen har ägnats åt förberedelser inför morgondagen. Hannah har hjälpt till och gjort de allra vackraste blomsterarrengemang i rosa och limegrönt till borden.

Det blev stor ommöblering och med lite trolleri lyckades vi duka med platser till alla gästerna. På menyn står det exotisk planka med rökt fläskfilé, grillad kycklingfilé och kall kassler. Farmor har gjort ostkaka och själv står jag för mandeltårta med äggkräm.