måndag 30 december 2013

Värmetäcke till Whisky

Förra vintern var väldigt kall och lilla Whisky låg dagligen i en kall bil på väg till och från hunddagis. Nu har jag fått ihop en liten tröja till honom så han inte fryser om nu kylan skulle komma! I min garnkorg hittade jag Eskimågarn och Puddelgarn som passade alldeles utmärkt.
Mönster har jag hittat på Drops och ändrat för att det skulle passa min hund. Snygga metallknappar hittade jag i knappburken! Måste erkänna att min man tycker detta är helt knäppt!! Men visst blev Whisky fin!

söndag 29 december 2013

Smultronställe

Avslutade årets julvecka med ett besök hos Hatterians pinaler i Lessebo. Ett helt hus fyllt med vackra gamla saker! En dröm för en loppis älskare som jag! Här kan man gå och strosa i timmar och beundra all denna härliga blandning av gamla föremål. Med mig hem hade jag två tallrikar och en pytteliten saltsked. Hannah hittade en fin plånbok för en billig peng.

Fina julklappen

Fick det här underbara mohairgarnet av mamma i julklapp. Tanken är att det ska bli en randig tunika med spetskant nertill. Längtar till att komma igång! Jag har virkat för mycket sista tiden och fått lite ont i högerarmen, hoppas det snart går över!


lördag 28 december 2013

MössaEn varm och härlig mössa stickade jag i ett alldeles underbart garn från Sandnes i alpacka och Kashmir. Fantastiskt mjukt och härligt. Mönster från Drops. Till detta fina garn lyxade jag till det hela med en fluffig pälsboll. Både garn och pälsboll är inhandlat hos min nya favoritbutik Mormor Elin i Växjö.

fredag 27 december 2013

Dags att väcka liv!

Länge har jag tänkt ta tag i bloggen igen och nu är det dags!!

Mycket har skapats under åren som bloggen legat nere! Flickorna har växt och mycket i livet har hänt!

Mitt senaste projekt är den här fina sjalen med mönster från bloggen vardagsminne.blogg.se
Så härlig och rolig att virka.