måndag 29 juni 2009

Välkommen in i min trädgård

Välkommen in!!
Tänkte visa er runt i min trädgård, trädgården är stor och lummig med många skuggande äppelträd. Här finns mycket mossa och en hel del ogräs... Men jag älskar min trädgård och allra helst den här årstiden när allt är i blom!

Förra året grävde barnen och jag bort sandlådan och hålet förvandlades till detta roliga luffarschack! Perfekt både för barn och vuxna. Till spelpjäser använde vi gamla tegelsten och dräneringsrör!


I morgon ska jag visa er lite bilder från favoritplatsen i skuggan!söndag 28 juni 2009

Nygammal solstol


I går fick min gamla solstol ett rejält ansiktslyft! Nytt tyg och ny kudde i glada röda färger och visst blev den fin!! Här under äppelträdet brukar jag sitta och njuta av en kopp te och en riktigt bra bok i kvällssolen. I sommar ska jag njuta alldeles extra i min nygamla stol!!!

torsdag 25 juni 2009

Jag har fått en Nallevän!!Denna Nalle har jag fått av Viktoria. Stort tack till dig, jag blev så glad!!
Ni som fått denna Nalle av mig ska skicka Nallen till Viktoria! Det vill säga hon blir en av era tolv utvalda!
Och sen ger ni Nallen till era vänner. Minst elva.
Undrar om jag klarar det....
Vitsen är att skapa nya bloggvänner!
Jag ger er nallen för jag gillar era bloggar! Känn dig inte tvingad att skicka den vidare... Ser det mer som en kul grej och en "liten utmärkelse" till dig som får nallen av mig!!!
Bloggarna jag skickar vidare till är:
Hoppas ni alla får en riktigt härlig och avkopplande sommar!!

tisdag 23 juni 2009

Två utmärkelser!
Efter att ha firat en alldeles härlig midsommar med familjen sitter jag nu här hemma med en riktig dunderförkylning... Handarbetet har jag lagt åt sidan och istället plockat fram mina böcker.


Idag har jag läst "Den mörka ängeln" av Mari Ljungstedt. Otroligt bra svensk deckarserie som jag varmt kan rekommendera!

Idag fick jag två utmärkelser!! Det piggade verkligen upp min sommarförkylning! Stort tack till Häxan sytant och Sofias värld!!!
Jag vill skicka vidare var sin till Sofias värld ochHäxan sytant.
Jag skickar även båda dessa till Tovepia, Fru Inez virkblogg och Ewas hemgjorda!!

lördag 13 juni 2009

Mormorsrutor


Sprang förbi garnbutiken igår och kunde inte låta bli att handla lite garn till min blivande väska. Idén till väskan fick jag hos Fru Inez virkblogg. Mönstret till rutorna hittade jag hos garnstudio.
Nu återstår det att virka flera rutor och sedan virka ihop styckena så det blir en väska. Under tiden jag virkar klart de resterande rutorna hinner jag fundera lite på hur jag ska gå till väga...


torsdag 11 juni 2009

Hudfärgat garn

För en tid sedan köpte jag hudfärgat garn och var väl inte riktigt nöjd. Tyckte det var alldeles för aprikost, men ju mer jag virkar desto bättre blir det. Nu är jag verkligen nöjd med mitt köp! Garnet kommer från Marks & Kattens, ECO bomull. Riktigt mjukt och härligt att virka med, enda nackdelen var väl priset:(. Än så länge avslöjar jag inte vad det ska bli!;)

måndag 8 juni 2009

Den lycklige vinnaren är...


Spänningen är stor och Hillevi har fått äran att hjälpa till med dragningen. Stort Grattis Lobben du ha fått äran att ta hand om den lilla glada grodan!!!! Hoppas han kommer trivas hos dig! Grodan hemlevereras inom kort! Än en gång GRATTIS!

söndag 7 juni 2009

Glada grodor väntar otåligt på ett dopp i dammen!


Nu är alla små grodor klara för avfärd! Skolavslutningen är snart här och många små presenter behövs till alla fröknar! Hoppas fröknarna blir glada och att grodorna kan hjälpa till att hålla ordning på alla deras nycklar!