onsdag 1 januari 2014

God fortsättning!


Mycket har hänt sedan jag bloggade sist! Bl a har jag suttit många timmar med min symaskin och ju mer jag syr ju roligare är det! Jag lär mig ständigt nya saker och ju mer jag lär mig ju roligare är det. De senaste två åren har 
det blivit flera lapptäcken och fler lär det bli! Även flera mindre projekt har jag sytt, bl a väskor och necessärer. Bilder kommer!


Detta täcket sydde jag till min dotter Hannah. Passar fint i hennes rum.Den här lilla quilten sydde jag på en kurs. En ny teknik med kurviga rutor.


Den här quilten, även den ett babytäcke. En beställning till en liten gosse som föddes på självaste julafton. Hoppas verkligen de blir glada. Mönstret kallas för windmill. Rolig detalj med trianglarna runtom.

Detta täcket är till mig själv! Ett riktigt lapptäcke med spillbitar från min allra första quilt. Jag köpte endast till tyg till bakstycket och till ramen runtomkring. Täcket pryder min soffa och det är riktigt mysigt att krypa under. Täcket är sytt i blockhusrutor av smala remsor.

Täcket nedan har jag sytt till min yngsta dotter Hillevi, sytt av kvadrater och rektanglar i en underbar färgkombination. 
Inga kommentarer: