söndag 8 november 2009

Fler pulsvärmare

Men oj, vad tiden springer iväg!! Förra helgen var vi barnfria och alldeles för oss själva och en helg med mycket avkoppling blev det. Härligt! Stannade hemma hela helgen och bara tog det lugnt med god mat och härliga långpromenader med hunden. Lite stickat blev det givetvis också, två par pulsvärmare blev till. Fantastiskt roliga att sticka och garnet (Fabel, från garnstudio) gör det hela ännu roligare. Det är nog favoritgarnet än så länge.

I veckan som gått har jag knåpat ihop ett par gröna vantar som jag blev så himla missnöjd med, usch!! Igår drog jag upp alltihop, inget kul alls. Har ibland problem när jag stickar på strumpstickor, maskan mellan stickorna blir något större (speciellt avigmaskan) och det stör mig jättemycket. Det blir såå fult! Jag tar gärna emot tips på detta lilla problem! Att misslyckas hör väl till när man handarbetar antar jag, så ikväll tog jag nya tag med garnet och har påbörjat på ett par andra vantar som jag hoppas blir bättre.

Den här helgen har vi tillbringat i trädgården, fick hem ett helt flak jord igår och det var bara att hugga i med spaden och kärran! Nu är det klart och ömma är vi allt både här och där!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Virkelig fine pulsvarmere.Ser så deilig ut og kjempe fine farger.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Sofia-Sobeide sa...

Hej!

Jo det går riktigt bra med hunden. Hon är ganska snäll, sover mycket och är nästan rumsren så hon är mycket enkel:). Det enda som enligt henne är så hemskt är att nos och tassar rakas och att gå ut för då vill hon bara sitta och titta ikring sig.

Jag vill nog också ha en till hund i framtiden. Dom får så mycket ut av att ha en hundkompis, men för oss ligger det lååångt in i framtiden.

Har ni tänkt er en pudel eller kanske en till sheltie?

Tyvärr har jag lite tid för hela bloggvärlden just nu men förhoppningsvis ska jag så smångingom hinna skriva, läsa och kommentera lite mer:)

Tovepia sa...

hei på deg og takk for trivelig kommentar! Formen er gudskjelov stigende;)
Dine pulsvanter er så fargeglade og fine!
Ha en flott dag og klem fra meg;)

Anna sa...

Snygga!

Randiga Tråden sa...

Vad dessa är fina.