söndag 22 november 2009

Aj, aj, aj!!!

Jag älskar grönt och har påbörjat ett par fingervantar i Drops Alpacka, även med mönstret är därifrån, tyvärr har jag råkat illa ut med min högerarm och har riktigt ont. Handarbetandet och allt grovt trädgårdsarbete känns nu. Jag vilat armen några dagar och känner mig något bättre, men tyvärr får jag nog hålla mig från sticket ett tag till. Gissa om jag varit rastlös!! I garnkorgen väntar även garn som jag ska sticka mössor av till flickorna, jag verkligen hoppas att jag kan komma igång snart.

För övrigt har vi gjort en riktig ommöblering i huset, flickorna har bytt rum och datorn fick en ny plats i det gamla barnrummet och där blev det även en egen vrå till mig! En sån lyx har jag inte haft på länge!! Eget skrivbord med egna lådor och hyllor med plats för pärmar, mönster, böcker, garn och det bästa av allt: en plats för symaskinen!!! Jag är sååå LYCKLIG!!!

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Så trasig med hånden din; nå må du ta det rolig så du ikke blir hengende med dette lenge!
Det blir flotte fingervanter, og de blir nok ferdige en gang, skal du se;)
Ha ei god uke og god bedringsklem fra meg;)

Anonym sa...

Hei.Så fine votter du hålder på med.Men du må bare ta det med ro så hånda ikke blir dårligere.Nydelig grønn farge på fingervottene.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil...

bakom berget sa...

Hej! Vilken snygg grön färg! Jobbigt det där med ont i armen. Det är krångligt när man vill mer än man klarar av. Hoppas du blir bättre i armen snart. Va härligt med egen plats för pyssel å sånt. Grattis till det! Kram från Åsa.

Häxan Sytant sa...

Åh, vad härligt med en egen vrå. Jag längtar sååå tills jag får min klar.
Vad tråkigt med din arm. Hoppas du blir bättre snart.

Maritas Maskor sa...

Hej Juliane!
Himmelens fina vantar du har gjort!! Är det måntro Alpaca i samma gröna färg som jag köpte häromsistens...?
Vad tråkigt att du inte är riktigt bra i armarna.Jätteirriterande när man måste sticka...
Härligt i alla fall med en egen vrå till allt pyssel. Vilken tur du har som har plats till en sån. Jag får nog vänta in att barnen flyttar hemifrån...(De fyllde 13 och 11 i förrgår, så det lär väl inte bli inom närmsta framtiden:) )

Krya på dig hälsningar från Marita

Evas Passion sa...

Harligt att ha en egen vra att ha alla sina garner osv. pa!!!!Hoppas varken gatt over!!!

Lobben sa...

Hej. Hoppas du kryar på dig snart, vantarna kommer nog att bli jättefina.

Sunna sa...

Så härligt med en egen plats, vilken underbar grön färg och mönstret ser wow ut

Maritas Maskor sa...

Hej Juliane!
Hur har du det? Är armen fortfarande lika ond?
Jag har inte sett att du har bloggat något på ett tag, så jag blir lite bekymrad för att det inte är riktigt bra med dig...?

Många andra-adventskramar från Marita

Claramaja sa...

Hej Jullan Hoppas allt är bra med dig. Hur går det med det senaste sticke, vilken snygg färg.
Kram kram Camilla

hoppetossa sa...

Hoppas att du mår bättre. Som en liten uppmuntran kan jag meddela att du har vunnit min utlottning. Gå in på min blogg och kolla!!! Kram Fru Inez

Moa sa...

Oj riktigt tragik.. inte kunna sticka!!! stackare hoppas det onda går över snabbt så du kan fortsätta med din vackra stickning.., gillar färgen.=), Drops är fantastiskt.. =).. Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År.. Moa

Annas Alster sa...

Hej! Roligt att du ville ha mig på din blogglista. Den randiga halsduken var ett riktigt bra projekt och enklare blir det inte.

Hoppas du kan sticka mer snart igen!

Lotta sa...

Hittade hit av en tillfällighet och såg att vi inte bor så långt ifrån varann och dessutom har sheltie båda två. Jättetrevlig blogg du har, jag la till den i min blogglista. Nu tassar jag vidare hem mot Tolg igen. Men jag kommer snart tillbaka...