lördag 13 mars 2010

Fingervantar

De här illgröna fingervantarna i Drops alpacka påbörjade jag i höstas och slängde de åt sidan när armen började krångla. Tänkte egentligen riva upp dem och sticka en sjal av garnet istället. Igår hittade jag dem när jag letade i garnkorgen och visst är det väl synd att riva upp dem?! Jag får nog ge dem en chans när jag får lust...6 kommentarer:

Tovepia sa...

Du får gi dem en sjanse til, for de blir jo lekre! Men fingervanter er arbeidssomt;)
God helg til deg;)

KOTTELAND sa...

Hej igen! tyvärr gick det inte att får fram sidan och jag översatt från japanska till svenska och då stod det att sidan var bort tagen eller att adressen skulle kontrolleras. Men du kanske har mönstret sparat på datan? Då kan du skicka den till min mail jami5863@gmail.com
Mvh Marie

Birgitta sa...

Vad mycket fint du stickar. Fingervantarna är ju synd att riva upp. Blir ju så fina. Sjalen är också läcker. För att inte tala om den virkade giraffen.
Önskar dej en skön helg.
Kramis Birgitta

Händer på Haga sa...

Hej! Visst är väl just den gröna nyansen på garn så vårig! Klart det ska bli vantar!

Maritas Maskor sa...

Hej Juliane!
Klart du ska göra klart fingervantarna. De blir jättefina!
Ibland måste man bara få lägga en del projekt åt sidan ett tag, så kanske lusten faller på igen lite senare!
Ha en fin söndag! Själv ska jag bara dammsuga klart, så ska jag ut och fortsätta att skotta snö... Solen skiner ju i alla fall. Härligt!!

KOTTELAND sa...

Tusen tack nu fick jag mönstret. Måste säga att du gör så himla mysiga saker och har väldigt många fina foton. Mvh Marie