måndag 5 april 2010

Pulsvärmare


Mina små pelargonbebisar växer just nu så det knakar! "Happy appleblossom rosebud, Red Rosebud, Wedding royal, Denise, Avenida mosaik, Sweet Annette m fl. Visst är det vackra namn!! En del har redan fått knoppar och visst längtar vi nu!

Mina nya pulsvärmare är perfekta till trädgårdarbetet i det lite kyliga växthuset! Mönstret är ursprungligen till en mössa och är köpt hos "Sticka by Marie Viktoria" i Gamla stan.


Stickade i Drops Delight. Färg nr 09, lila/turkos mix.




Till sist avslutade jag med en virkad kant med en tunn, tunn silvertråd. Silvertråden blev väldigt vacker tillsammans med den isblå nyansen!








17 kommentarer:

Tovepia sa...

Nydelig farge og nydelig mønster, og som du sier, supre til litt plantearbeid nå på våren;)
Kos deg og klem fra meg;)

huset ved elva-elin sa...

Hei hei :) Fine pulsvarmere.
Så koselig med blomster som man dyrker selv.
Ha en fin dag.
Hilsen Elin

MassageLotta sa...

Vad fina du stickat...

Vicky sa...

Silvertråden gör sig verkligen fin mot det blå. Önskar jag också kunde sticka så där bra. Jag kan bara sticka halsdukar.

MADE BY K sa...

Ja, vem längtar inte? Snön ligger fortfarande tjock runt husknuten, men med en veckas tinande nu kan man faktiskt börja ana våren och kanske kan man tillochmed börja använda pulsvärmare snart också!! Dina är urtjusiga :)

Claramaja sa...

Vad fina :) Kul att dina sticklingar tar sig Kram Camilla

Maritas Maskor sa...

Åh, vilka snygga muddar Jullan!
Superfina!
Det ska bli spännande att se ditt växthus nu i vår!!
Kram,
Marita

Manduzana stickar sa...

Vilka fina färger på pulsvärmarna :)

Efwa - Medea sa...

Visst skulle min sjal passa finfint ihop med dina pulsvärmare. Visst är det härligt med pulsvärmare. Jag blir lika förvånad varje gång jag tar på mig min , hur bra de värmer hela kroppen.

Berit sa...

Jag undrar hur alla hinner med så mycket. Det är kanske jag som är långsam. Jag har virkat katten nu och ska fylla den. Den blev inte så stor. det beror förmodligen på mitt garnval men jag tog det jag hade hemma. Armarna var lite pillriga att virka ;o) i Tilda.
Hoppas Påsken har varit fin ho ER.

Therese - Pyssel och Design sa...

Vad fina de blev, jättefint mönster! Ska också sticka pulsvärmare snart tänkte jag, har precis fyndat massa garner så det finns lite att ta av :)

maloppa sa...

Underbar modell, färg och mönster och såå snyggt med den virkade kanten. Själv är jag på nivån "rätstickning och raka stycken" men förhoppningsvis ska jag avancera i min stickning med lite träning...
Tack för massor av inspiration med alla andra vackra grejor du visar upp som du gjort....

Gela sa...

Hej är här hos dig för första gången. Vilken trevlig blogg. Kommer gärna igen. Hoppas det är ok att jag lägger till dig bland bloggar jag följer. Ha en fin kväll/Gela

Rita sa...

Riktigt fina pulsvärmare! Och vad mycket fint du stickar, måste kika runt mer. Glad att jag hittade hit =) Här finns massvis av inspiration.
Ha en fortsatt bra dag!

Bonnakäringen sa...

Hej, ingen dum ide att lägga till en liten silvertråd sådär bara i en kant eller ände, det ska jag komma ihåg... Och vilka fina Pom-sockar (förkortar för jag har tefflonminne och blev osäker på stavningen...) sådana ska jag minsan prova på en dag...
De var roligt att titta in på din fina blogg, hit ska jag återkomma... ;-)

Sunna sa...

så fina, underbara bilder och dina pomatomus.. de äger

Efwa - Medea sa...

Mönstret till Echo Flower Shawl hittar du här!