söndag 13 juni 2010

Idag har jag tillbringat några timmar i växthuset och rensat ett land. Hittade den här lilla skylten i en trädgårdsbutik och kunde inte låta bli att köpa den. Den var som gjord för vår trädgård! Här är nämligen ogräset välkommet, vi har med tiden lärt oss acceptera det! Trädgården är alldeles för stor för att någonsin kunna hålla det borta.


Här är lite bilder från växthuset, här finns många pelargoner i alla dess former. Jag älskar verkligen denna blomma! Det här är en "smultron och mjölk- pelargon" med namn Winford festival.

Detta är en hängpelargon som heter Chris.

Vinrankan bara växer och växer, här är en liten, liten klase.Till min födelsedag fick jag ett mycket uppskattat presentkort till blomsteraffären, Hillevi fick vara med och välja och vi föll båda för det här lilla romantiska växthuset. Här har tomatsticklingarna växt sig kraftiga och fina. I bakgrunden har jag sått blå klockranka.
Igår var jag tillsammans med min väninna och våra yngsta flickor på pelargonutställning på Ronneby brunn. Många fina exemplar visades och en hel del plantor och sticklingar fanns till försäljning. Självklart köpte vi ett par fina plantor var. Bilder på blommorna kommer...


2 kommentarer:

Marina sa...

Kul med vindruvor på g. Vi satte en planta förra året men jag tror inte vi får druvor ännu. Får väl se...

Kram!

Toffs sa...

ojoj vilka vackra pelargoner!!!