måndag 7 juni 2010

Nu är jag tillbaka!Oj, vad tiden springer iväg... Jag hinner inte längre med!
Det är nu över en månad sedan Hannah konfirmerades och dagen blev verkligen lyckad,
fint i kyrkan, härligt väder, god mat och hela familjen samlad!


Här är vår vackra konfirmand på väg till kyrkan.Dagarna före konfirmationen fyllde jag år och fick den underbaraste present av min familj som man kan få!!!


I en liten vacker ask med många, många små kort det ena vackrare än det andra dolde sig en...


...en resa till...

...PARIS!!!!...och givetvis Eurodisney! Resan var helt och hållet färdigplanerad och klar! Jag hade bara några få dagar på mig att packa väskan. Thomas hade t o m tagit semester åt mig! Thomas och flickorna lyckades hålla resan hemlig och alla har vetat om det! Konstigt att jag inte misstänkt något (i och för sig har jag tyckt att vår ekonomi har varit lite taskig ett tag, och det är ju inte så konstigt)! Vi hade en härlig semester och Paris var helt fantastiskt.


Mycket har hänt i mitt liv den senaste tiden och bloggandet har inte haft så stor prioritet men nu är jag tillbaka och har lite bilder på nya små djur som kommit till världen. Bilder kommer i nästa inlägg...


Just det! Jag måste ju berätta att jag har kommit in på högskolan och ska bli student till hösten! Textillärare har jag tänkt bli när jag blir stor! Utbildningen är i Linköping, jag bor ju i Blekinge så lite pirrigt är det. Det är allt lite skrämmande att sätta sig på skolbänken igen efter så många år.


10 kommentarer:

Claramaja sa...

Ahh välkommen tillbaka har undrat lite..... Åhh Paris vad härligt vilken överraskning, fin familj du har. Kul att du kom in det fixar du! Kram

Maritas Maskor sa...

Åh, Grattis till bemärkelsedagen! Jag är av den absoluta åsikten att alla år man får fylla och vara hyfsat frisk är guld värda!Vad betyder en rynka eller två?
Och verkligen Grattis till utbildningen! Nu blir jag avundsjuk på dig ska du veta...
Så himla roligt!
Kram Marita

Sofia-Sobeide sa...

Nämen åh så härligt med en överraskningsresa!

Och grattis till studieplatsen, textillärare är min stora dröm också :)

Sunna sa...

Men så underbart, vilken present

Lobben sa...

Vilken härlig familj du har.
Lycka till med studierna, du är som klippt och skuren för det.

Berit sa...

Hej. Vad roligt att se dig här igen. Har saknat dig. Vilken fin present du fick på din födelsedag. Tänk om min sambo hade så bra fantasi. ;o)
Du har säkert mycket att göra ute i trädgården också så tiden den rinner iväg. Så jag förstår din frånvaro här på bloggen.

humlamummlan sa...

Vilken fin blogg du har, hittade hit av en slump. Lycka till med studierna i min gamla hemstad. Hälsa gärna på i min blogg.
Lehna

ChristelB sa...

Åh vad roligt Jullan! Både resan och att du ska bli textillärare. Det var ju en dröm jag hade en gång också!! Hoppas det går bra med de små liven! Kramkram

ChristelB sa...

Åh vad roligt Jullan! Både resan och att du ska bli textillärare. Det var ju en dröm jag hade en gång också!! Hoppas det går bra med de små liven! Kramkram

ChristelB sa...

Så konstigt!? Det blev 2 kommentarer!