torsdag 14 maj 2009

En liten apa

Nu är jag klar med apan. Jag har utgått från kattmönstret och gjort en del ändringar för att det skulle passa den lilla apan. Apan är virkad i muscat från garnstudio och med virknål 3. Vet inte riktigt om jag gillar garnet, det delar sig alldeles för lätt och det blir svårt att sy ihop delarna och fästa så att det blir snyggt. I fortsättningen ska jag använda virknål 2,5 till detta garn, det blev lite glest... Men gullig blev hon ju ändå! Kanske får hon en liten vän också.

8 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh vilken sötnos!
Man vänjer sig ganska snart vid att garnet delar sig tycker jag. Men man får vara lite uppmärksam. När man syr ihop så kan man dela på tråden och sy med en eller två trådar, då blir det snyggare tycker jag. Tyärr blir det lite fler trådar att fästa då....
Hoppas du får en fin eftermiddag och kväll /Veronica

Sofias värld sa...

Så söt apa! Gillar hennes rosa skjorta :)

Ewa sa...

Tack. Ja, det använder jag också mest. Tycker det blir bäst. Ibland har jag använt akryl och ullgarner.

Vilken söt apa! =)

Ha en fortsatt fin kväll.

/Ewa

Sofias värld sa...

Hej! Ögonen som jag använder är barnsäkra ögon. Dom är inte helt lätta att hitta men jag råkade faktiskt hitta sådana i en hobby affär i stan (Åbo). Dom är heller inte speciellt billiga ett par av de minsta ögonen kostar 40cent, de större blir upp till 1 €/par. Men det blir nästan finast med dem tycker jag, och så är dom så lätta att sätta på plats.

Hälsningar
Sofia

Fröken Elsa sa...

Söt apflicka :)

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Marina sa...

Ni har så fint hus!
I mitt växthus, Lugnet, kan man förutom dörren(så klart!) öppna två ganska breda takluckor, en på varje sida. Det räcker till.
Hoppas din dröm blir sann!

Retro Elephant sa...

Väldigt kul att du ville delta i min tävling på min blogg :)

//Lina

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vilken underbar apa! Älskar alla smådetaljer :D