lördag 24 oktober 2009

JIPPI!!!!Välkommen in!

Äntligen är växthuset färdigt!!! Hela sommaren har vi ägnat all ledig tid åt att bygga och hämta hem material och nu står huset klart i trädgården. Det är såååå skönt! Ett stort Tack till min älskade Thomas som har ställt upp och byggt denna underbara plats! Nu hoppas jag verkligen att det var mödan värt! Tänk så underbart att drömmar i bland går i uppfyllelse! En plats för bl a tomatodling, pelargoner, återhämtning, vila, skydd för regnet, kanske bjudningar för goda vänner och familj och givetvis blir det även en liten vrå för virkning mm.


En liten välkomnande "dörrmatta" i egengjutna plattor, mönster lagda i keramik- och glasmosaik.


Golvet fick utökas med ytterligare några betongplattor för att det skulle räcka.


En liten röd vinranka är planterad.


Nu verkligen längtar jag till nästa sommar när det ska inredas! Vi har en hel del gamla prylar som skall göras i ordning och flyttas ner, bl a bord, hylla, en vacker gammal dockvagn, gamla redskap, zinkbaljor mm! På önskelistan står just nu en kristallkrona där prismorna kan sprida sina underbara färger!
8 kommentarer:

Claramaja sa...

GRATTIS det är ni värda efter allt slit..... ser framför mig att det kan blir hur fint och mysigt som helst. Kram å fortsatt trevlig helg Camilla

Assishantverk sa...

Vilket underbart växthus du fått! Du kommer förmodligen att spendera många underbara timmar där. Jag ser fram emot att få följa dig när du ska inreda det!
Assi

KOTTELAND sa...

Måste säga att det ser jättefint ut och hoppas att du kommer att få många fina stunder i ditt växthus.

Tovepia sa...

Det ble kjempeflott! Å, så trivelig det skal bli der inne til sommeren;)
Også vindruer! jeg kommer på besøk til neste høst;)
Ha ei riktig god helg og klem fra meg;)

Anonym sa...

Hei.Virkelig fint ble det.Det gulvet og dørmatta kjempe fint.Er så fint med steingulv.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil

Maritas Maskor sa...

Åh vad fint! Lyckliga du!!

Marina sa...

Jättefint blev det! Så fint med så personligt golv.
Ni lär garanterat bli nöjda, det blev vi i alla fall. Många stunder blev det där under sommaren.
Nu i veckan ska jag ta ett tag där och göra lite höstfint. Ha rju en del lediga dagar kommande vecka och det gör ju inget om det regnar, bara mysigt.

Kram!

bakom berget sa...

VILKEN LYCKA! Detta att ha ett eget växthus.Och va fint det blev! Jag kan känna din känsla, när du längtar till våren. Jag har ju haft mitt hus en sommar nu, men jag längtar ännu mer till nästa, för jag har så många nya ideer som jag vill förverkliga. Grattis! Du kommer att få många trevliga stunder där. Kram från Åsa.