torsdag 7 januari 2010

Amarylisen blommar

Nu är julen slut och min amarylis blommar! December månad har varit väldigt tung och detta är kanske ett tecken till mig. Ny månad och nytt åt och förhoppningsvis kommer jag också snart att börja blomma igen!
I december knåpade jag ihop ett par julevantar med tillhörande mössa! Mönstret hittade jag hos pyssliga petitesser och vantarna är från garnstudio. . Mössan är underbart varm och härlig, ett plus var ju att den var väldigt lätt och snabb att virka! Tyvärr får jag nog hålla en paus med både sticket och virkandet eftersom min arm fortfarande värker.

Kanske ska jag plocka fram symaskinen istället...

11 kommentarer:

Emilia sa...

Så fint med Amaryllis! Vantarna och mössan ser jätte-mysiga ut! Tråkigt bara att armen fortfarande värker!

hoppetossa sa...

Åh vad roligt att se ett inlägg från dej på min blogglista! Tack för kommentaren på min blogg,skönt att höra att sittunderlägget har kommit fram. Hoppas att din arm snart blir bra. Fru Inez

Anonym sa...

Hei.GODT NYTT ÅR.Kjempe fin blomst.Nydelig rød farge.Slik en må jeg også ha til jul vær jul.Ønsker deg en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil..

bakom berget sa...

Jo, men du har ju, i alla fall en amaryllis! Jag glömde att köpa min i år..Brukar alltid ha en.
Va fint du har virkat. Jag virkar åxå mössor. Har gjort en egen design som sambon har. Nu har hans jobbarkompisar börjat beställa.Så nu är det bara att virka för fullt.
Ha det gott! Kram från Åsa.

Claramaja sa...

Hej Jullan äntligen vad kul att du är tillbaka. Ja nu tar vi nya tag :)Jättefin färg på virket och amaryllis. Jag hade bara en vit som hängde upp och ner i ett fönster iår. Kram

Maritas Maskor sa...

Åh, vilken fin mössa och vantar du har gjort!
Kanske måste jag prova mössan också. jättesöt!
Vad tråkigt att höra att du fortfarande inte mår bra. Jag hoppas också att det nya året ska fortsätta bättre för oss än det gamla slutade!
Många kramar från Marita

Sunna sa...

2010 kommer bli ett toppenår och vi kommer blomma lika vackert vi, jättefina vantar och snygg mössa du gjort

Händer på Haga sa...

Hej. Hittade hit via en annan blogg. Mycket fint att läsa men så synd att du inte mår bra. Jag önskar krya på dig och lycka till med kommande projekt!
ps. Vantarna och mössan är jättefina!

Händer på Haga sa...

Hej igen. Och tack för din kommentar hos mig. Ja det är klart att det är ok att ligga på din blogglista. Nu ligger du dessutom på min! Jag är glad att du gillade min väska, jag är också förtjust i den, förstås. Du frågar efter mönstret, menar du då beskrivningen på själva bohusrutan eller på väskan i stort?

Tovepia sa...

Hei Juliane, godt nytt år!! Lenge siden jeg var på besøk; har eldste datter m familie boende hos oss til 24.januar, så det er travle tider, men veldig koselig;) De har solgt hus før de kjøpte noe, men nå har de kjøpt og fått en innflyttingsdato. Godt for dem;)

Nydelige votter og lue, og de trenger vi nå i kulda.
Ha ei riktig god helg og klem fra meg;)

Berit sa...

Hej!

Hittade din blogg och ser många fina saker. Har just börja virka. Har börat lite smått att virka en docka på fri hand. Har inte hittat något mönster på en så stor som jag vill göra. Oftast är det så små figurer. Ser att du har virkat en docka. Har du hittat något mönster på nätet eller gör du på fri hand?
Ser även att du har samma intressen som mig och det är trädgård och vår pudelfröken Charmie.