lördag 10 juli 2010

Semester


Lite bilder från mitt växthus. Här frodas det som bara den!En vit stjärnpelargon (har tyvärr inget namn på) som jag fick som stickling av min väninna och Emma från Bentsbo som för första gången blommar.

Jag har väntat länge och väl på min semester och nu är den här!! Nu ska jag bara njuta av ledigheten, så idag ska jag sätta mig i skuggan och sticka. Inga måsten idag alltså! Vad gör ni idag?

4 kommentarer:

Marina sa...

Alltid kul att se från ert växthus. Mycket fint!

Kram!

ChristelB sa...

Hej
Det gör du rätt i! Själv ska jag göra rent hos lite djur men sedan ska jag bara njuta av lugnet av att vara helt själv hemma. Det är ju sådan tryckande värme att det inte går att göra så mycket utan att svetten rinner av en.

Kram

Maritas Maskor sa...

Hej!!
Här är så himla varmt,så vi orkar nästan inte göra nåt alls. Jag är nästan klar med krumelursockorna. Ska bara fästa trådar och sy krumeluren. Jag har också börjat med en Ishbel, men har inte kommit så långt. Idag ska jag fortsätta lite på framsidan med att lägga sten mot väggen och försöka måla och få upp spaljen till min New Dawn. Jag har tagit en del bilder på de rosor jag har. Jag ska lägga ut dem på bloggen snart, så får du se!
Ha en jätte, jätteskön semester Jullan! Jag börjar om en vecka. Jag längtar!
Har du vägarna förbi Söderköping så hör av dig!! Du är välkommen hit!!
Kram Marita

'Gumman' sa...

Trevlig blogg du har.
Ljuvliga bilder.
Blir varm i hjärtat när jag ser din Sheltie.
Ann.