torsdag 12 mars 2009
I soffan virkas det för fullt, storasyster Hannah sitter ständigt och virkar och givetvis vill Hillevi också prova! Vi gick till garnaffären och valde ett lite tjockare garn, ljusblått fick det bli. Glad i hågen traskade Hillevi och jag hem och hon skulle absolut sätta igång med detsamma. Men hur gör man då? Man gör så här sa jag och skulle förklara... Men oj, vad svårt det blev. Virka är ju något man bara gör. Jag fick verkligen tänka till!! Hillevi trodde det var hur lätt som helst och det var nästan så jag kunde ana en liten tår, men till slut så gick det!! Det ska bli ett litet underlägg till farfars kaffekopp! Ta gärna en titt på Hannahs blogg där hon har lagt upp bilder på sina små virkade djur!

2 kommentarer:

Häxan Sytant sa...

Detta värmer nog vår mormors hjärta däruppe i himlen.
Nu får du väl snart se till att Thomas lär sig virka också! Man kan ju faktiskt virka med el-ledningar. Det har jag provat.

Teskedsmamman sa...

Min bonus, 12 år gamal, lärde sig på ett par dagar, även att få fasta maskor till en fyrkant utan att det blev en trekant av det :) Det är så kul och se när de klarar av det!