lördag 14 mars 2009

Två glada grodor

Nu är mor och dotter projektet klart! Visst blev de söta!! Hannah har gjort den högra och jag den som sitter till vänster. Mönstret har vi hittat hos "Annas resa".
Nu när våren äntligen närmar sig har man ju absolut inte lust att sitta och sticka varma sjalar och vantar så jag fortsätter virka fler djur. Hoppas verkligen att min dotter blir glad nu när jag gör henne sällskap i soffan!!! Nästa projekt blir nog en katt eller kanske en gris, jag får väl se vad jag bestämmer mig för. I övrigt sitter jag här och försöker göra en snygg layout till min blogg, men det är ju helt omöjligt!!Har hittat en bakgrund men den är jag inte alls nöjd med men än så länge får det väl vara som det är. Finns någon där ute i bloggvärlden som kan ge mig några tips så blir jag jätteglad!

1 kommentar:

Anna sa...

Jättefina grodor! Jag gillar verkligen de söta randiga shortsen och så har du fått till det så fint med "ögonfransar" - den idén knycker jag nog;)

Apropå blogglayout har jag för mig att det finns fina layouter på www.ourblogtemplates.com bla. Annars kan du nog googla på typ "blogger +templates", då borde du få upp flera tips på sidor som har fina blogglayouter. Lycka till!