söndag 25 oktober 2009

pulsvärmare

Idag har jag haft en riktigt mysig dag! Först glömde jag bort att ställa om klockan och steg upp väldigt tidigt, men jag fick ju en bonustimme på köpet! Först långrunda med hunden, suttit länge och ätit frukost, satt en stund och stickade lite och sedan stekte jag köttbullar och nu har vi precis ätit. Det är så underbart att bara vara hemma och göra det man vill och inte ha några tider att passa!



Idag har jag gjort ytterligare ett par pulsvärmare. En liten present till svärmor som älskar att vara ute i skogen och plocka både bär och svamp. Jag hoppas hon får glädje av dem. (Hoppas också att hon inte läser detta!) Nu regnar det ute och jag ska sätta mig och sticka klart Hannahs Lovikka vantar.



10 kommentarer:

Tovepia sa...

Skikkelig flotte pulsvarmere! Tror jeg må prøve meg på noe lignende selv, artig med så mange farger og at du strikker dem på langs;)
Ha en god søndag og klem fra meg;)

Sofia-Sobeide sa...

Det låter som en härlig dag! :)

Sunna sa...

så läckra pulsvärmare och jag håller med dig, såna lediga dagar är underbara

Lobben sa...

Vilken skön dag du haft, men vad kan man annars göra en sådan här ruggig dag när det alldrig blir ljust ute. Hoppas svärmor blir glad för pulsvärmarna är jätte fina.

Anonym sa...

Hei.Så fine pulsvanter.Nydelig farger.Heldig hun som får dem.Så kjekt att de er strikket på langs.Har ikke prøvd meg på pulsvarmere jeg.Få se sener en gang.Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil...

Birgitta sa...

Hej! Vilka fina pulsvärmare du har stickat. De ser så sköna ut. Jag har klickat in mej som följare av din blogg, för jag vill hitta hit igen. Roligt att du vill vara med i min tävling.
Ha en skön vecka.
Kramis Birgitta

Emilia sa...

Så fina - så härliga bilder på dem längre ner på sidan!

Karin sa...

Hej Juliane!
Fina saker du gör. Har också sneglat på de där tofflorna du har bilder på. Tycker de är jättefina.
Tack för kommentar. Jag har inget mönster till ananas-sjalen utan gjorde min egen tolkning av bilder på internet.

Evas Passion sa...

Jattefina pulsvarmare!!!!Slappardagar ar underbara!!!Man maste bara fa vara ibland!!!!

ha en bra dag!!!

kram Eva

Marita sa...

Hej Juliane,
Vilken trevlig blogg du har! Växthuset är kanonfint. Ser framemot att följa fortsättningen med inredning och växter mm. Ha de gott!
Varma hälsningar
Marita