måndag 25 januari 2010

Raggsockar

I helgen var vi och besökte farmor och farfar. Vi firade farmor som fyllde år i veckan, blev bjudna på god mat och gick en härlig långrunda på sjön, en liten plogad gångstig som gick en bra bit ut på sjön. Det var kallt och vinden bet gott i kinderna, riktigt härligt! Farmor var i full gång med att sticka raggsockar till familjen, åh vad sugen jag blev på att sätta igång igen... Det får ju tyvärr vänta ett tag till tills jag är helt återställd. De här fina sockarna fick jag och de värmer så gott om fossingarna! Tusen tack, jag blev sååå glad för dem! Sockarna är stickade i raggsocksgarnet "Raggi" från Järbo.3 kommentarer:

Hulda sa...

Så fina! Min mormor gör detsamma till oss :-) Hon bara älskar att sticka raggsockar och vi barn och barnbarn med sambo mfl bara älskar dem :-)

Maritas Maskor sa...

Så jättesnygga sockar!! Vilken snäll farmor du har som stickar åt dig!
Har du sett att du har en blogg award att hämta hos mig?
Kram,
Martita

maloppa sa...

Vilken underbar färg på dina sockar, har som mål att någongång i livet lära mig att sticka raggsockar själv, det är så mysigt!
Har tyvärr inga gamla kvar i min familj mer än farmor men hon klarar inte av att sticka längre så nu ligger bollen hos mig!