torsdag 21 januari 2010

Vetekudde

Nu har jag äntligen sytt mig ett nytt fodral till min vetekudde. En bit oblekt linne låg och väntade i lådan... Värmen både lugnar och lindrar och kudden har varit väl använd de senaste två månaderna. För att piffa till den lite broderade jag kedjestygn med lila molinégarn. Nu är kudden både fin, fräsch och lite lyxig! Kanske syr jag fler kuddar...

P.S Jag har fått problem med bloggerprogrammet när jag laddar över mina bilder. Programmet roterar bilderna och det irriterar mig mycket!!! Det går inte att vända tillbaka dem, nu har jag provat allt! Någon som vet varför och hur man åtgärdar det????5 kommentarer:

Emilia sa...

Vilken fin och lyxig värmande kudde :)

(Har oxå haft samma bildproblem -vet inte varför- och då har jag roterat bilden fram och tillbaka i mitt bildvisningsprogram och då har det sedan funkat...)

Sunna sa...

Underbar kudde, jag fick en i julklapp i form av ett hjärta som yngsta dottern sytt i slöjden, den värmer bara av tanken

Maritas Maskor sa...

Den är sååå vacker din vetekudde! Vad du är duktig på att brodera! Vilken tur att du har hittat ett alternativ så länge, tills du kan ta fram stickorna igen!!
Kram,Marita

Moa sa...

Vetekuddar är så sköna och lindrar så gott för värkande leder, även för magont kan det hjälpa. Har inte märkt av problemet du nämner så där kan jag inte hjälpa dig.. sorry.. kram/Moa

maloppa sa...

Va kul att du hittade min blogg så jag hittade din *ler*. Spännande med lapptäckskurs och din strykbräda o ministrykjärnet var ju superfiffigt! Har oxå ett resestrykjärn som är perfekt att vika ihop om man skulle behöva. Har funderat på att ev gå kurs till hösten, till dess improviserar jag mina lapptäcken.
Fint fodral till vetepåsen, har oxå sytt nytt till min för ett tag sedan men inte lika fint. Ha det gott till vi hörs igen!