onsdag 22 juli 2009

Växthusbygge del 1!

I flera år har ett växthus stått på önskelistan. Trädgården är väldigt stor och med åren i huset börjar vi nu få "lite hum" om hur den kommer att växa fram. Här har jag kommit igång med spaden. Tomten sluttar en hel del och min käre man tyckte vi skulle använda de stora jordmassorna till att fylla upp i sänkan, så kan vi göra en damm samtidigt! Vilken bra idé! Tyckte jag och började gräva (jag slapp ju köra bort jordmassorna allt för långt, bekväm som jag är...). Nu är arbetet riktigt igång och jag frågar mig stundvis vad vi håller på med! Alltid stora projekt på gång! Vi kan bara inte låta bli...Här har jag börjat fylla på med grästuvor längs sluttningen och visst blir det bra! Den sluttande gräsmattan blir äntligen i nivå! Det var ingen liten damm han hade tänkt sig, snarare en sjö!! Är du säker på att den ska bli så här stor, frågar jag emellanåt, är du riktigt säker??? Ja, säger han och jag har ingen talan. Ju större desto bättre. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Han brukar veta vad han gör så jag får väl lita på det! I morgon ska jag visa hur dammgropen växer fram!

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Det her bli fint! Du får jo både veksthus og dam;) Skal bli spennende å følge med under arbeidet ditt;) Ha ei fin arbeidsuke videre;)

Marina sa...

En bra början! Spännade att följa. Ha det bra!

Claramaja sa...

Hallå nu har jag hittat hit. Ett växthus nu blir jag avundsjuk, det har jag oxå velat ha länge. och en damm på köpet, vilken kille du har :) Ja man ska ha stora projekt :) vi ses Camilla

Kitcho sa...

Skönt att Thomas slipper slita ut sig, för han behöver verkligen vila efter allt hårt arbete han gjort på semestern....;)

Ha det gött..

//Christos