lördag 5 september 2009

Höstfint

Igår var jag i skogen och plockade korgen full med rönnbär. De var svåra att nå, man tar ju inte stegen med sig ut i skogen precis! Jag lyckades i alla fall nästan fylla korgen med dessa underbara bär.

Idag ska jag binda mig en krans att pryda enrén med. Förra veckan var jag i blomsteraffären och beställde en extra stor halmkrans eftersom den ska hänga på väggen intill dörren. När jag hämtade den igår kändes kransen enormt stor och min tanke var ju en rönnbärskrans, men bären lär nog inte räcka så jag nog fylla ut med lite annat höstfint också. I trädgården hittade jag lite nypon, små röda äpplen och kärleksört. Grannen har nyligen klippt ner tujahäcken och fyllt släpet och det passade ju mig perfekt! Renfanan plockade jag på morgonpromenaden med hunden. Nu är det bara att sätta igång och binda kransen!


5 kommentarer:

Claramaja sa...

Åh det blir nog jättefint.... har oxå tänkt mig binda en sådan krans men inte kommit till skott...har nog en modell mindre halmkrans hemma. Lycka till med din :)

Marina sa...

Jag vill också till skogen en dag. Behöver mossa nämligen. Rönnbär är inte lätta att nå men oj så fina.
Ha en bra helg!

Evas Passion sa...

Underbart att kunna ga ut i skogen.....saknar sverige och naturen:-)
Fina ronnbar du gjort och fint med alla andra saker du samlat ihop.
Spannande att se kransen om du tar kort.

ha en bra helg!
Kram Eva

Anna sa...

Fint! Har just lusläst ett gammalt höstnummer av Country Living som hade samma idé!

Anna

Maritas Maskor sa...

Oj, vad du är duktig att binda! Vilken otroligt fin krans!!
Jag som också bor på landet, tycker det är så extra kul att ta det jag hittar runtomkring i naturer för att använda till pynt.
Det är oftast bara fantasin som begränsar...
Nu har jag fått ny höstinspiration!!