söndag 20 september 2009

Nu har vi en Flud!!!

En slagen hjälte efter gårdagens agilitytävling! I går var det återigen dags för tävling. Whisky sprang två lopp, ett agilitylopp och ett hopplopp. Första loppet gick kanonbra, fin kontakt med Hannah och bra fart på banan - ända tills han fick syn på sina träningskompisar!! De var han ju bara tvungen att hälsa lite på!! Aj då, en diskning!!

Andra loppet gick jättebra! Whisky gick i mål på en elfteplats med fem fel! (En liten vägran vid säcken). Dessutom hade han ett litet tidsfel också, men vad gör det!! Nu är han ju en FLUD!!! Så kallas det när man gjort sitt första lopp utan diskning.Här är Hillevis nya kompis Hilding. Visst är han söt!!

Nu har Hillevi börjat på ridskola och är helt hästbiten! Vilken lycka att få rida! I veckan har vi inhandlat ridbyxor och det har tillbringats mycket tid hos hästarna hos kompisen. Härligt att hon äntligen hittat ett intresse, nu hoppas vi bara det håller i sig. Man vet ju aldrig...

I övrigt har mitt handarbete fullständigt stannat av. Jag är bara så trött när jag kommer hem och mycket ska göras här hemma, när tiden finns är jag alldeles för trött... Listan på allt jag vill göra är hur lång som helst, men vad hjälper det! Det gör det nästan ännu värre. Hoppas bara jag snart kommer igång igen...7 kommentarer:

Häxan Sytant sa...

Ett stort grattis till Whisky!
Hilding var ju underbart söt, Hillevi och Hilding låter ju bra också! Signe kommer att bli grön av avund.

Sofia-Sobeide sa...

Grattis till FLUD! :)

Hoppas du får tid till att handarbeta igen snart.

Tovepia sa...

Så trivelig med en Flud i familien;) Du får ta det litt med ro, av og til blir det for mye man skal rekke over..
Det blir vel mer håndarbeide når vinteren kommer og det er mindre å gjøre utomhus.
Ha en god søndag og ei trivelig uke. Klem fra meg;)

Anonym sa...

Hei.Å får en søt hund og en fin hest.Heldig dere som har hund.Har så lyst på hund.Du får ta igjen håndarbeid når du får tid...Ha en riktig fin Søndag og kose deg.Klem fra Bodil

Lobben sa...

Grattis Whisky och Hanna.
Kul att Hilevi hittar något hon gillar.
Ha det gott vi hörs.

terras hantverk sa...

Hej. Får man fråga vart man kan få tag på virkboken med blommor? Blir mycket inspirerad av din blogg. Kram från terras hantverk!

Evas Passion sa...

Underbart vacker Whisky ar och grattis till att han blivit en FLUD!
Jattefin ponny,kul att hon borjat rida,det haller nog i sig,finns inget underbarare!!!!!
Ha en bra dag!

Eva