lördag 5 september 2009

Liten sköldpadda och boktips


I veckan har min äldsta dotter Hannah plockat fram virknålen igen. Den här gången blev det en liten sköldpadda från Mias bok. En liten söt blomma fick den på skalet. I våras satt Hannah ständigt med virknålen i handen och det blev många små rara figurer. Hon har nu haft en lång paus hela sommaren och jag trodde faktiskt att det var ett avslutat kapitel för hennes del. Men det är väl så att ungdomar ska prova sig fram och testa allt. Nu i sommar har hon inte riktigt haft lust med något, hon som annars har pysslat med allt möjligt. Plötsligt var inget kul längre!

En liten ny och inspirerande bok har tillkommit i min bokhylla. En mängd roliga blommor som jag är sugen på att provavirka. Boken är på engelska och för min del krävs det att jag sitter en stund och tänker till lite. Än så länge har jag inte hunnit sätta mig in i detta ännu, men tids nog när höstmörkret kommer faller lusten nog på!2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så søt en skilpadde Hannah di har heklet.Så flink hun er.Den boka så spenendes ut men jeg er ikke så flink i Engelsk.Ha en riktig fin Lørdag.Bodil

terras hantverk sa...

Hej. Får man fråga vart man kan få tag på virkboken med blommor? Blir mycket inspirerad av din blogg. Kram från terras hantverk!