söndag 13 september 2009

Växthusbygge del 12

Igår fyllde vi släpkärran med gamla tegelsten som vi ska ha till golv i växthuset. Lite bruk finns kvar på dem och de behöver göras rena. Nu är det "bara" att att bära ner dem till växthuset och börja lägga dem. (Lite känns det faktiskt i både axlar, armar och rygg idag). Men först ska vi göra klart dörren. Nu börjar vi också fundera på om dörren verkligen ska vara vit. Den kanske ska vara röd? Huset är ju rött och en röd dörr kanske inte är helt fel...
Nu är hela huset inglasat och vi har lagt kullersten runt om.


Det ska bli så underbart skönt när det är klart! Trädgården är just nu värsta byggarbetsplatsen och gräset är i stort behov av att klippas.

7 kommentarer:

Marina sa...

Jag är helt övertygad om att ni kommer trivas knaonbra där inne. Hur kna jag vara det? Jo, det är ju så likt vårat Lugnet och där trivs vi kanon. senast idag har vi fikat där inne och sonen låg sen kvar och läste. Mysigt!

Ewa sa...

Å va fint det blir. Älskar gammalt tegel...

Kram
/Ewa

Tovepia sa...

Det er blitt rålekkert! Nesten så jeg tror at døren blir fin rød sammen med det røde huset. Dette blir vel nesten som et lysthus:)
Ha en god søndagskveld og klem fra meg!

Anonym sa...

Hei.Så fint lysthuset blir.Huset som dere bor i synes jeg er også er så fint og koselig.Ha en riktik fin Søndagskveld.Bodil

Evas Passion sa...

Gud vad fint vaxthuset kommer bli!!!!Forstar att det kanns i rygg efter ni burit och gjort med tegelsten dom vager ju mycket....
Ska bli spannande att se nar det ar klart!!!
Dorren blir nog jattefin rod........
Kram Eva

Jord under naglarna sa...

Vad bra det blev med kullerstenen runtom och jag kan tänka mig vad snyggt golvet kommer att bli! Kanske värt ömma muskler då. ;)

bakom berget sa...

Åhh, va snyggt växthus du har! Jag får nästan lite ångest när jag ser ert tegel. När vi nyligen rev ett gammalt grannhus hade vi hur mycket sånt gammalt tegel som helst.Men vi var så trötta på allt rivningsbråte att vi gav bort hela tegelhögen.Man tänkte, TA SKITEN! Bara vi blir av med det!!! Snacka om att man ångrar sig idag!Men sånt är livet. Hej från Åsa.