söndag 2 augusti 2009

FörhandstittMin väska börjar bli klar, men jag tänker inte visa hela riktigt än... Den ska få handtag, alla trådar ska fästas och så ska jag köpa tyg till ett foder. Snart ska jag visa upp den!!!Den här lilla pelargonsticklingen köpte jag idag. Även den utan namn... Någon som vet?? Köpte ytterligare två, men än så länge utan blommor.

7 kommentarer:

Viktoria sa...

Undrar om det kan vara en Feuerriese!
Spännande att se väska när den blir klar!

VvW Design sa...

Vad fint väskan ser ut! Underbara färger ...
Och växthuset kommer att bli supernice. Vi har också planer på att bygga ett växthus med gamla fönster ... så mycket roligare att göra något själv istället för att bara beställa ett färdigt växthus, eller hur? Ha en trevlig dag i solen.
KRAM, Ann

Växthusmadam sa...

Åh vad trevliga saker det var här! Växthusbygget ser kanon ut! Och så fina dina betongplattor blev! Det har inte blivit någon betonggjutning i år för mig, men nu blev jag inspirerad av dig! Förra året köpte jag små mosaikplattor i precis samma färger som du använt - jag får väl se till att få användning för dem nu! Jag visar på bloggen när jag kommit till skott!!!!
Växthusmadam

Häxan Sytant sa...

Nu är ögonen beställda!

rosa:-) sa...

Hilsen fra Norge:-)
For en flott blogg du har, nydelig! Masse spennende å se. Jeg kommer tilbake og titter mer senere:-)
Klem

Sissel sa...

Heihei.
Veska di blir bare så nydelig, flotte farger :-)
Første gangen jeg er her inne men kommer igjen, her var det mye fint.
Klem fra Sissel

Österled & Västbris sa...

Hej!
Vad roligt att du kikade in till mig!
Nu har jag kikat runt lite hos dig, och du visar en massa fina saker som du/ni gjort. Dina betongsaker blev jättefina visst är det roligt att gjuta i betong.
Men vilket fint växthus ni håller på att bygga, jag har börjat på att tjata på "gubben " om ett växthus jag med, vi får väl se det kanske blir om några år....suck.

Önskar dig en trevlig helg kram Lotta!